Fajne Forum xD każdy nowy użytkownik musi być osobą którą ja Admin znam
Starszy Użytkownik
Tutaj piszcie o tym czego słuchacie, co wam się podoba w danej muzyce i czemu słuchacie taką a nie inną.
To co ja słucham chyba wszyscy wiedzą xP ale przypomnę.
Słucham Nu Metalu, GothicRock i CrossOver, Grunge oraz Alternative Rock.(czyli Rock, Metal & Gotyk)
Ulubione Kapele:
1. Linkin Park(LP Najlepsze)
2. Evanescence(Mój ulubiony Gotyk)
3. Nickelback(Niby zwykły rock ale zaje...fajny)
4. Nirvana(To właśnie jest Grunge)
5. Nightwish(Też Gotyk, Polecam)
6. Slipknot(Też fajna Kapela, ale słyszałem tylko 2 piosenki xP)
Lubie taką muzę, ponieważ Taka muzyka(nie wiem czemu) uspokaja mnie w trudnych sytuacjach i w taki stylu muzyki najlepiej wychodzą SoundTracki do Gier i filmów(mam na myśli walki w grach, oraz film "Transformers" w którym pojawił się utwór Linkin Park pod tytułem "What I've Done"). słucham tylko ostrej muzyki, ponieważ jaki sens ma techno skoro każdy może zrobić taki utwór techno na własnym kompie z dobrym programem(programu do tworzenia Rocku nie znajdziecie), ja wam mogę pokazać z Damianem(moim Kumplem) jak się robi Techno za pomocą odgłosów pierdów, Żygów i beknięć. Hip-Hop?? To już totalna porażka. w tym stylu idzie tylko muzyka a oni piepszą coś na szybkiego i myślą, że śpiewają(Do BANI). w CrossOverze takie gadanie brzmi o wiele lepiej bo przy tym idzie odpowiednia muzyka do tego. Pop i inne tego typu pierdoły(Też do Bani), o wiele lepszy jest SoftRock i PopRock, którego nie słucham bo za delikatna muzyka, ale przyznam się, że nie słucham Heavy Metalu(nie każdego) bo nie lubię zbyt ostrej muzyki. Pasują mi finały Piosenek LP takie jak: "Given Up", "One Step Closer" oraz "Faint" gdzie się Chester wydziera na pełne gardło i płuca, ale to finał i fajnie brzmi a nie przez całą piosenke. Ludzie dajcie spokuj. No to wszystko. Jeśli coś pominąłem lub chcecie coś jeszcze widzieć o Ostrej Muzie to walcie.
PS: Interesuje kogoś LP, albo inny zespół z tych co podałem?? jeśli tak to gg albo PW to pomoge
Pozdro 4 Evrybady xP
ech no Kuba to jest niezły w takim rozpisywaniu sie ;] hmmm...co by dodać??słucham ostrej muzy co mam coś dodawać Viv chyba już wszystko wymienił
Starszy Użytkownik
Konkrety jakieś, Kapele jakie słuchasz?? ulubiona Nutka jakies 2 lub 3 obrazki na zachęte. Poleć coś nam(zwłaszcza mi xP)
Może słuchasz Iron Maiden???
nie Iron Maiden to na pewno nie.hmm...co do zespolów...nie wiem słucham każdego rocku jaki się uda ale tak jak Ty lubie LP!spoko ze podales te linki.
Starszy Użytkownik
jakie masz płyty?? jak chcesz to ci załatwię jakieś... np. LP Underground, Reanimation, Minutes to Midnight albo Collision Course
Starszy Użytkownik
na pewno?? ja i tak wstawię linki do Download więc nie masz tu nic do gadania i sobie pobierzesz xP
Ludzie piszcie coś