Fajne Forum xD ka¿dy nowy u¿ytkownik musi byæ osob± któr± ja Admin znam
Temat mówi sam za siebie g³osujcie ale potem zkomentujcie czemu tak a nie inaczej.
ja oczywi¶cie da³em pusty g³os bo to sonda ¿ebym móg³ siê dowiedzieæ czy u¿ytkownicy lubi± to forum wiêc ja nie g³osuje
POZDRO
Starszy U¿ytkownik
Powiem, ¿e forum jest nawet dobre. Kolory i Logo pasuj± do siebie i w ogóle wygl±d jest super Jest te¿ kilka niedopracowañ (w Profilu gdzie jest sygnatura, Miejsce do pisania wychodzi poza szablon), a tak¿e ilo¶æ kategorii i podkategorii jest kosmicznie ma³a. Podobaj± mi siê niektóre emotikony, lecz niektóre nie maj± zbytnio sensu, ale te¿ jaki¶ rodzajów brakuje. Dobrze by by³o te¿, gdyby przy odpowiedzi by³a tabela pomocy pisania (Pogrubienie, kursywa, img itd.) bo s± te¿ ludzie którzy bez tabeli tego rodzaju nie potrafi± ¿yæ na internecie. Hmm... co by tu jeszcze?? Kategorie, wygl±d, emoty i te pierdo³y by³y... jeszcze gdyby co¶ ciekawego zamie¶ciæ na stopce i wykorzystaæ og³oszenie HTML-owe w opcjach forum to by ju¿ by³o ciekawie. !!!Mój g³os "Dobre"!!!
wiem nie dopracowywalem tego frum bo nawet nie wiedzialem czy ktos bedzie tu pisal ale moge popoprawiac te rzeczy jak cos to wstawie to na og³oszeniach
i dobrze.przynajmniej g³osujecie szczerze a nie wszyscy na Super!Kuba mo¿e lepiej napisz te wszystkie rzeczy te¿ w temacie:Sugestie,b³êdy na forum to bêdzie mi ³atwiej to wszystko ogarn±æ.aha i plusa te¿ pewnie wtedy dostaniesz za to ¿e wp³wasz na rozwój forum.
Starszy U¿ytkownik
rozejrza³e¶ siê juz??bo trochê d³ugo to trwa(nie ¿ebym Ciê popendza³ b w koñcu je¶te¶ znawc± na temat for wiêkszym ode mnie)i to prawda ani trochê sarkazmu
Starszy U¿ytkownik
Sorki, ale czasu nie mia³em za bardzo, bo jeszcze na swoim forum dorabia³em szczegó³y i chory jestem wiêc nie zawsze mam na tyle si³ by siedzieæ przy kompie. no wiesz (BLEEEEE do kibla i bóle brzucha) nie najlepiej siê czasem czuje. Mo¿e dzisiaj zobacze