Raisyn-forum

Fajne Forum xD każdy nowy użytkownik musi być osobą którą ja Admin znam

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2008-09-02 11:06:20

Nicram

Administrator

Punktów :   

Sugestie,błędy na forum

Tu można zgłaszać błedy występujące na forum,sugestie

PODOBA CI SI MOJ POST,TEMAT??DAJ PLUSIK BĘDĘ WDZIĘCZNY.

#2 2008-09-18 15:40:57

V!Var!aT

Starszy Użytkownik

6790699 - Tylko ważne sprawy
Punktów :   

Re: Sugestie,błędy na forum

Ok, więc napisze tak:
Nie ma na tym forum jakich takich błędów programowych ale kilka rzeczy można zrobić w oczywisty sposób.
Możesz ogłoszenie wstawiać nie tylko w temacie i zapychając Chatbox powiadomieniem o Ogłoszeniu, możesz w opcjach forum, jest tam pole na ogłoszenie, dajesz tak i piszesz, że jest ogłoszenie. Wyświetli się nad forum, a pod paskiem "Index, Lista użytk. Zasady". przy użyciu odrobiny HTML-u ogłoszenie może być ogromne. Mógłbyś wstawić Galerie i zrobić tam kategorie bo ludzie lubią wstawiać obrazki xP (np. Ja). Nie dawaj mnie modem, bo jest za mało userów a za dużo Modów i Adminów. Sam Admin wystarczy na jedną 10-tkę. Możesz zrobić jeśli chodzi ogłoszenie, PUN Portal i podkategorie "Ogłoszenia" Dać jako pierwszą(możliwe, że posty z tej podkategorii będą widoczne na samym przodzie Portalu tuż po zalogowaniu. Jakaś Oryginalna i ciekawa Tapeta nikomu nie zaszkodziła xP Zachęcić jeszcze więcej ludzi do pisania(możesz wstawić taka zasade: "Rozpowszechniać i reklamować forum", albo "Polecać i przekazywać adres forum"), żeby wszyscy pomogli powiększyć forum. Więcej kategorii np. w zainteresowaniach, lub jak ktoś ma klan czy gildie a nie ma forum, to mu pomóc i zrobić kategorie dla kogoś jak będzie taka okazja(ja tak kiedyś chciałem, ale pewną osobę cały czas wywalali z gildii(nie powiem kogo xP)). hmm... na razie tyle. jak coś jeszcze wypatrzę to napisze

http://img255.imageshack.us/img255/9906/sygnaturkavvalandrjs2.jpg

#3 2008-09-19 16:29:00

Nicram

Administrator

Punktów :   

Re: Sugestie,błędy na forum

ok narazie nic nie zmieniam ale jak bede miał wiecej czasu to pozmieniam te rzeczy.co do ogłoszenia wiem o tym ale wolałem do ChatBoxa.

PODOBA CI SI MOJ POST,TEMAT??DAJ PLUSIK BĘDĘ WDZIĘCZNY.

Stopka forum

RSS