Fajne Forum xD każdy nowy użytkownik musi być osobą którą ja Admin znam
Starszy Użytkownik
Ok, więc napisze tak:
Nie ma na tym forum jakich takich błędów programowych ale kilka rzeczy można zrobić w oczywisty sposób.
Możesz ogłoszenie wstawiać nie tylko w temacie i zapychając Chatbox powiadomieniem o Ogłoszeniu, możesz w opcjach forum, jest tam pole na ogłoszenie, dajesz tak i piszesz, że jest ogłoszenie. Wyświetli się nad forum, a pod paskiem "Index, Lista użytk. Zasady". przy użyciu odrobiny HTML-u ogłoszenie może być ogromne. Mógłbyś wstawić Galerie i zrobić tam kategorie bo ludzie lubią wstawiać obrazki xP (np. Ja). Nie dawaj mnie modem, bo jest za mało userów a za dużo Modów i Adminów. Sam Admin wystarczy na jedną 10-tkę. Możesz zrobić jeśli chodzi ogłoszenie, PUN Portal i podkategorie "Ogłoszenia" Dać jako pierwszą(możliwe, że posty z tej podkategorii będą widoczne na samym przodzie Portalu tuż po zalogowaniu. Jakaś Oryginalna i ciekawa Tapeta nikomu nie zaszkodziła xP Zachęcić jeszcze więcej ludzi do pisania(możesz wstawić taka zasade: "Rozpowszechniać i reklamować forum", albo "Polecać i przekazywać adres forum"), żeby wszyscy pomogli powiększyć forum. Więcej kategorii np. w zainteresowaniach, lub jak ktoś ma klan czy gildie a nie ma forum, to mu pomóc i zrobić kategorie dla kogoś jak będzie taka okazja(ja tak kiedyś chciałem, ale pewną osobę cały czas wywalali z gildii(nie powiem kogo xP)). hmm... na razie tyle. jak coś jeszcze wypatrzę to napisze
ok narazie nic nie zmieniam ale jak bede miał wiecej czasu to pozmieniam te rzeczy.co do ogłoszenia wiem o tym ale wolałem do ChatBoxa.